Merhaba anneler, çocukların ayak sağlığı hepimizin en çok önem verdiği konulardan biri. Özellikle evde ya da dışarıda terlik kullanmaya başladıkları dönemlerde aklımda hep “doğru terlik seçiminde nelere dikkat etmeliyim?” gibi sorular oluyor. Sizler çocuklarınız için terlik alırken nelere önem veriyorsunuz? Mesela terliklerin malzemesi, taban yapısı, nefes alabilirlik özellikleri ya da kaymaz taban olmasına dikkat ediyor musunuz?
Kendi deneyimlerinizde çocuğunuzun ayak sağlığını korumak için neler yaptığınızı çok merak ediyorum. Bazen sıcak havalarda terlik kullanımı bence kaçınılmaz oluyor ama ya uzun saatler giymeleri gerektiğinde sağlığı olumsuz etkiler mi diye düşünmeden edemiyorum. Siz bu konularda neler yapıyorsunuz, benzer deneyimler yaşayan var mı? Hangi markaları önerirsiniz ya da terlik seçerken nelere özellikle dikkat etmek gerekir sizce?
Gelin, terlik kullanımı ve çocuk ayak sağlığı üzerine deneyim ve fikirlerimizi paylaşalım. Böylece birbirimize yardımcı oluruz diye düşünüyorum. Bekliyorum anneler!
Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Benzer bir deneyim yaşadıysanız ya da farklı bir öneriniz varsa yorumlarda paylaşabilirsiniz. 🌸
Bu konu annelerbirlikte.com topluluğunda sohbet başlatmak için otomatik oluşturulmuştur.