Merhaba anneler, ben de çocuklarıma makarna hazırlarken hem lezzetli hem de besleyici olmasına çok özen gösteriyorum. Özellikle evde yapılan bolonez gibi soslar yapmayı seviyorum çünkü içinde sebze ve protein oluyor, ama bazen hangi malzemelerin daha uygun ve hangi tatların çocuklar tarafından daha çok sevildiği konusunda kararsız kalıyorum. Sizler çocuklarınız için makarna hazırlarken nelere dikkat ediyorsunuz? Hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz veya nelere çocukların alerjisi ya da hassasiyeti açısından dikkat etmeli? Benzer deneyimler yaşayan, faydalı önerileri ya da tarif alışkanlıklarını paylaşmak isteyen varsa çok sevinirim. Hepimizin fikirleri sayesinde çocuklarımıza daha sağlıklı ve lezzetli sofralar kurabiliriz diye düşünüyorum. Hadi, deneyimlerinizi bekliyorum!
Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Benzer bir deneyim yaşadıysanız ya da farklı bir öneriniz varsa yorumlarda paylaşabilirsiniz. 🌸
Bu konu annelerbirlikte.com topluluğunda sohbet başlatmak için otomatik oluşturulmuştur.